Meny

Elektronisk kubekort (KubeAppen)

 

 

Elektronisk Kubekort består av en "App" beregnet for mobiltelefon eller nettbrett og en "Portal", dvs en nettside.

 

 I Appen registrerer man  bigårder, kuber, dronninger samt det man ser (observasjoner) eller gjør (tiltak) i kubene under inspeksjonene.   Appen  gir deg  også enkelt tilgang til data du trenger mens du arbeider i bigården og nyttige oversikter og   statistikker. 

 Portalen er en nettside som gir deg samlet oversikt over det du har registrert. Når du logger deg inn i Portalen blir du møtt av en oversikt over alle dine bifolk, sortert etter bigård og kubenummer, samt alder og merke. Ved å klikke på nummeret for kuben kommer du til en fullstendig oversikt med data for dronningen og alle registrerte observasjoner og tiltak.

 

Portalen er tilrettelagt primært  for PC. Portalen bruker man når man vil analysere bigårdsnotatene grundigere, for eksempel ved evaluering og planlegging av driften. Den inneholder en del ferdige statistikker og oversikter, for eksempel hvor mye honning hver kube har samlet, utvikling i styrke og flyttinger. For å gjøre grundigere analyser kan man laste ned de fleste oversikter til excel og bearbeide dataene videre.

Noe av det aller viktigste i birøkten er å ha kontroll med dronningene. Vi har derfor laget en egen dronningoversikt. Vil du vite detaljene om dronningene dine klikker du på tallene og du får en spesifisert liste med alt du har registrert om opphav, årgang, merking og annet. Vil du vite hvordan dronningen fungerer går du til historikken eller "mine bifolk" med alle  registrerte observasjoner og tiltak for kuben samt honningutbytte for kuben.

I Portalen administrerer du også ditt abonnement. Du kan endre passord til et selvvalgt passord som er lettere å huske og du kan fornye eller oppgradere ditt abonnement. Du kan også rette eller slette eventuelle feilregistreringer.

 

På  http://kubekort.no kan du laste ned en gratis demoversjon eller tegne abonnement. 

Support via epost for alle typer abonnement - også gratisabonnement.

 

KubeAppen er tilgjengelig på norsk, svensk (www.kupkort.se) , dansk (www.stadeapp.dk) og engelsk (www.hiverecord.com)

Se en presentasjon av systemet her  (Det er gjort flere forbedringer av systemet siden denne presentasjonen ble laget)

 

 

 

 

 • kontakt

 • Kube Birøkt AS

  Orgnr 982 722 586

  Kontoradresse og postadresse:

  Høyåsen 32, 4843 Arendal

  Salg og utlevering av bimateriell:

  Åsbieveien 25, ved Transportservice - forhåndsavtale - Legg inn "Transport-Service AS" hvis du bruker GPS

 • Telefon: (+47)90937834

  Web: www.kube.no